English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova <<<  Worldwide  <<  ||  >>  EU (European Union)  >>> Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union
Energie Vitală

RADIONICA & Dispozitive RADIONICE de Putere

Dispozitive de Manifestare

Page
Menu
Meniu
  Jos   »» Radionica | Dispozitive Radionice | Programare de Trend-uri ~

Radionica | Dispozitive Radionice | Programare de Trend-uri ~


Radionica
  |   Dispozitive radionice   ||   Despre Radionică -- mai pe larg   |   Gând & Manifestare   |   Dispozitive radionice tradiționale   |   Avantajul Dispozitivelor Radionice de Putere moderne   |   Tehnologia Abstracției Permanente   |   Programare Neuro-Cibernetică   |   Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală tip Radionic (Psionic & Psihotron) de Putere

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Știu că ceea ce numiți "Dumnezeu" există de fapt, dar într-un mod diferit de ceea ce credeți: ca energie cosmică primară în univers, ca iubirea voastră în corpul vostru, ca integritatea  și onestitatea voastră, și percepția voastră față de natură în voi înșivă și în jurul vostru."
"I know that what you call "God" actually exists, but in a different way from what you think: as the primal cosmic energy in the universe, as your love in your body, as your honesty and your feeling of nature in you and around you."
Wilhelm Reich

.


Prima pagină web
în limba română despre Radionică și Dispozitivele Radionice !

Am fost primii care încă din anul 1998 am pus pe net în limba română primele informații și date despre Radionică, Psionică și Psihotronică,Primii în radionică  despre legătura ei -strânsă și mistică- cu Energia Vitală & Forța Vitală, și despre legile -universale- ce le guvernează și le coordonează.

Suntem mândrii, -dar, totodată și conștienți de responsabilitate- pentru faptul, că am fost 'deschizători de pârtii' într-o tehnologie nouă, care -pe vremea aceea- era -aproape- total necunoscută pt publicul larg, și de faptul că am tradus unele cuvinte- și termene tehnice (care, de atunci, s-au implementat bine în conștiința- și în dicționarul celor care utilizează această tehnologie, respectiv aceste dispozitive) care se regăsesc acum -deja- și în documentația de specialitate.


  .  

Dispozitive Radionice și Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forţă Vitală Universală | Dispozitive psionice și psihotronice

Programare de 'trend'uri radionice | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității
Programarea Neuro-Cibernetică®


Radionica + Energia Vitală & Forţa Vitală =   Radionică de Putere


. .

Preluați controlul asupra vieții- și asupra destinului Dvs., și puneți-o în mâinile cele mai bune, -desigur- în ale Dvs.!

Folosiți Dispozitivele Radionice de Putere, acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală Universală, echipate și având integrate Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi & Prana & Orgon / Orgone, preluați- și folosiți conștient(!) rad1000 energia modulată degajată din dispozitiv, pt a seta- și programa 'trend-urile', țelurile și scopurile dorite, pt a reuși să le ajungeți și să le dobândiți, și să manifestați -conștient- mai rapid și mai ușor, pt a vă schimba viața în mai bine, aducându-vă bunăstare materială, evoluție spirituală și liniște sufletească, acesta din urmă fiind și unul dintre cele mai mari- și mai însemnate daruri pe care omul îl poate primii și dobândii.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 1000: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Radionic (psionic & psihotron) cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală integrat în dispozitiv și suprafață de aderență din Super Orgonită®  

. .


Dispozitivele radionice stabilesc 'legături structurale'

. .


background-energievitala  Radionica este una dintre metodele de acționare- și influență / influențare la distanță, cu ajutorul legăturilor structurale, fiind extrem de efectivă, flexibilă și -totodată- puternică.
În cazul radionicii, valorile numerice (ratele radionice) sunt convertite și folosite ca și 'legături structurale' -stabile și atemporale-. .

.

Dispozitivele Radionice realizează 'legături structurale' durabile și stabile (non-fluctuante și atemporale) cu orice 'Target' și / sau orice 'Trend' dorit- și programat, iar -doar la noi!- Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală integrate în echipament și dispozitiv, asigură energia-, forța și puterea necesară procesului de programare și manifestare.


Succesul programării radionice


Succesul programării radionice
este în mare măsură asigurat- și garantat de către fluxul continuu și dinamic de Energie Vitală & Forță Vitală produsă de Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală puternice și dinamice, încorporate și integrate în -absolut- toate Dispozitivele noastre Radionice, flux de înconjoară și întrepătrunde, nu numai dispozitivul radionic în sine, ci și operatorul însuși.


Fără Energie Vitală & Forță Vitală nu există acțiune la distanță
(!)
...și fără un câmp puternic și adecvat de Energie Vitală & Forță Vitală, succesul programării- și operațiunii radionice -și însăși procesul de manifestare- poate fi compromisă !
Fără un flux -continuu și puternic- de Energie Vitală & Forță Vitală, nu există 'manifestare' !


Dispozitive radionice tradiționale (adică; învechite și depășite)


Esențial din punct de vedere al succesului programării radionice -preponderent, la dispozitivele radionice "vechi", adică, cele tradiționale, în care NU există- și nu funcționează Generatoare de Energie- & Forță Vitală:
dacă operatorul radionic nu poate aloca și nu poate asigura un flux continuu și corespunzător setării- și programării radionice, atunci programarea radionică respectivă va fi în zadar, ea nu va avea izbândă și -din păcate- va eșua.

Orice persoană, care desconsideră punctele de mai sus -din neștiință sau nepăsare (sau din orice alt motiv)- nu va dobândii rezultatele mult așteptate.

Tocmai de aceia constituie un avantaj decisiv în lucrul cu dispozitivele radionice (psionice și psihotronice) în jurul căreia / cărora există -în permanență!- un câmp puternic de Energie Vitală & Forță Vitală, -în cazul nostru- generată și emanată de Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală integrate, așa cum sunt -doar- dispozitivele noastre radionice, originale, manufacturate chiar de Inventator.

  
   Dar, în locul cuvintelor, mai bine, să vorbească 'Testul nostru de transfer a Energiei Vitale & Forței Vitale la distanță' - pe care doar noi v-il putem pune la dispoziție (și o facem -acum, gratis!), pt demostrarea -și din punct de vedere a radionicii-, transferului la orice distanță -și fără pierdere- a energiilor subtile -pe care le utilizează și radionica!-, adică; Energia Vitală & Forța Vitală!   »» 

.


Test de transfer
-la orice distanță și fără pierderi!- a Energiei Vitale & a Forței Vieții Universale


Parcurgeți acest Test unic -pe care doar noi îl putem performa și doar noi vă putem pune la dispoziție, -acum, gratis- pentru a simții conștient(!) și pt a prelua Energia Vitală și Forța Vieții (chi /qi, prana, mana, od / forță odică, fluid magnetic, orgon / orgone, bioenergie, etc.) generată- și emanată de- și din Generatoarele Chi / Qi & Generatoare Prana & Generatoare Orgonice integrate în Echipamentele de Energie Vitală și Forță Vitală, realizate- și confecționate din Super Orgonita®, manufacturate chiar de Inventator, funcționând în laboratoarele noastre din Atlanta (statul Georgia) SUA.

Motto / Citate
. energie vitală & forța vieții "He who knows the Law of Vibrations knows all."
"Cel care cunoaste Legea Vibratiei (Legea Rezonantei), știe totul."
Hermes Trismegistus .


Nicăieri în lume nu veți găsi Dispozitive Radionice mai eficiente și mai performante, în care funcționează- și acționează -cel putin!- un Generator -original!- de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Prana & Orgone) integrat în Echipament, doar la noi și la asociații & distribuitorii noștrii autorizați !


Puterea -și implicit; randamentul- Dispozitivelor Radionice

. .

Puterea- sau forța transferului energetic, și viteza cu care efectul dorit are loc și se manifestă, depinde în foarte mare măsură de puterea și intensitatea câmpului -dinamic și pulsatoriu- a Energiei Vitale & Forței Vitale, dezvoltată-, degajată și emanată de Generatoarele de Energie Vitală integrate care sunt prezente- și înconjoară dispozitivele radionice. (!!)

Din combinația ingenioasă a radionicii și a fizicii orgonice -adică; fizica Energiei Vitale & Forței Vitale- a rezultat o tehnologie nouă și puternică, ce o puteți acum folosi și Dvs. pentru a vă ajuta- și asigura succesul. .


Iar pt cei ce sunt in cautarea unor 'senzații mai tari', avem -din păcate, sau din fericire :-)) - o veste nu prea bună:
-contrar unor afirmații neîntemeiate și gratuite, mai nou (începând din 2011) răspândite pe web (mai ales) pe paginile de limbă română- dispozitivele radionice și psionice -în general- nu sunt 'arme' psihice și psihotronice care pot fi folosite pt 'a ataca și a face rău' altor persone.

Desigur, în mâna unor persoane mai evoluate și pregătite -din păcate, nu în sensul bun al cuvântului- poate deveni un obiect destul de primejdios, operatorul putând influența alte persoane (sau chiar grupuri de persoane), desigur, fără acordul acestora(!), de la distanță (practic; orice distanță(!)) -în sens pozitiv, dar și negativ -și, din păcate, asta se dorește mai mult de către asemenea persoane- .

Cam acest lucru numește literatura de specialitate "magie neagră" - influențarea persoanelor, fără acordul acestora.

Dar, și acest lucru, este realizabil în primul rând, nu doar datorită dispozitivului radionic / psihotronic / psionic, ci faptului că operatorul respectiv poate să aloce o cantitate însemnată -și puternică- de energie și forță pt a facilita rezultatul operației radionice respective, și -de foarte multe ori- persoana țintă (sau persoanele target) sunt prea slabe energetic de a se proteja și apăra, și -eventual-de a riposta.

Însă, după cunoștințele noastre, nici-un alt dispozitiv radionic /psihotronic / psionic, în afară de ale noastre, nu are integrat și încorporat-, și nici unul nu functionează cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), care generează și emit -încontinu și neîncetat- Energia Vitală și Forța Vitală, atât de necesară succesului operatiei radionice / psihotronice / psionice.

Dispozitivele noastre radionice și psionice / psihotronice -absolut, toate!- au încorporate și integrate aceste Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) realizate din Super Orgonită®, și sunt recomandate a fi utilizate pt trend-uri pozitive și constructive, pot fi folosite -mai ales și în special- pt realizarea unor legături structurale -stabile- a trend-ului programat, pt protecție și siguranță energetică, și -desigur!- pentru dezvoltare personală, pt dobândirea- și obținerea trend-urilor dorite și programate pt persoana target în cauză.

Astfel, utilizându-le și folosindu-le, nu numai că vă veți putea proteja cel mai bine și mai eficient de asemenea influențe energetice negative, dar le veți putea și contracara, veți putea seta trend-uri benefice și vă veți putea înconjura cu energii -modulate- propice și corespunzătoare, pentru a vă proteja și pt a vă atinge scopurile dorite și programate.

  Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice) Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)  
.
Motto:
"Dacă vrei să afli secretele Universului, gândește în termeni de energie, frecvență și vibrații."
Nikola Tesla

RADIONICA și Dispozitivele Radionice

Dispozitive psionice și psihotronice

Cu ajutorul

    Dispozitivelor Radionice (psionice și psihotronice)

cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice) încorporate și integrate, alimentate- și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală, puteti seta- și puteti programa diferite- și numeroase "trend-uri" (situații dorite) spre realizarea- și manifestarea lor.

Energia Vitală & Forța Vitală

RAD2400HD: Echipament de Energie-si Forta Vitala - Dispozitiv Radionic alimentat- și actionat cu Energie- și Forta Vitalagenerată- și emanată de către Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală, poate fi modulată și modelată (atât fizic, cât și virtual), în crearea unor "trend"-uri, situații și evenimente favorabile, pentru atingerea scopurilor- și țelurilor dorite, cât și pentru obtinerea rezultatelor scontate și programate; iar prin aceasta atribuțiile-, posibilitățile- și domeniul de utilizare a Echipamentelor- și implicit a Generatoarelor integrate de Energie Vitală și Fortă Vitală, devine aproape infinită, multitudinea de aplicații în care pot fi folosite fiind limitată doar de bogăția imaginației fiecărui utilizator. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) de Putere, cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală integrate în Echipament, cu țeava / tunul de ieșire din argint, cu două suprafețe metalice de radiere pt 'Trend' și pt 'Target', și suprafață de aderență din Super-Orgonită

Pentru succesul oricărei programări -radionice, psihice, mentale, magice, etc.- este nevoie de doi factori importanți și esențiali:
rad1000 :: RADIONICA și Dispozitive Radionice :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala RADIONICA și Dispozitivele Radionice legături structurale stabile, și
RADIONICA și Dispozitivele Radionice flux masiv- și continuu de Energie Vitală & Forță Vitală

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Rad 1000: Dispozitiv Radionic de Putere cu 3 butoane de acordare și setare, și cu Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic încorporat și integrat  |  Dispozitive radionice & psionice & psihotronice: Echipamente speciale -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală


În timp ce Dispozitivele Radionice realizează- și stabilesc "legături structurale" durabile și nonfluctuante corespunzătoare; adică stabilesc o legătură structurală sigură- și non-fluctuantă între trend-ul sau evenimentul dorit și tintă (sau, persoana-tintă, care în cazulauto-programării sunteti, desigur, chiar Dvs.), Echipamentul de Energie Vitală prin Generatorul- sau Generatoarele de Energie Vitală și Forță Vitală (Generatorul Orgone / Generator Orgonic = Generator Pranic = Generatorul Welz Chi®), prin Forța Vitală degajată încontinuu- și în permanență, furnizează cantitatea-, forța- și puterea necesară pentru a conecta energia de cadru dorită (adică; "trend-ul" vizionatși dorit) cu ținta imaginată ("target" - ținta programării) și, implicit, asigură forța- și puterea necesară manifestării trend-ului programat, garantează fluxul de energienecesară- și corespunzătoare manifestării și -în final- a obținerii evenimentului și scopului dorit și programat.

După atâtea "secrete" și mistificări, îngaduiți-ne, vă rugăm, ca să vă relevăm- și să vă dezvăluim noi "marele SECRET"- subliniând încă o dată importanța Energiei- și Forței Vitale- în procesul de manifestare conștientă, cea a formării conștiente a realității:
RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic, Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Od, Orgon) dacă nu puteți aloca și asigura -încontinuu și neincetat- cantitatea și fluxul -atât- de necesar de Energie Vitală & Forţă Vitală, acele gânduri / forme de gând-, metode-, programe sau programări mentale, nu se vor manifesta niciodată și nu vor aparea în viața Dvs. (nu; fiindcă le este imposibil, așa cum afirmă de fapt și o -altă- lege universală fundamentală - "Legea Energiei") oricât de mult ați vroi- sau ați dori asta, și oricât de bine ați utiliza- și folosi "Legea Atracției Universale" !

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic psionic & psihotronic de putere, alimentat- și acționat cu Energie Vitală & Forță Vitală, având Generatoare de Energie Vitală & Forța Vitală (Generatoare Chi, Prana, Od, Orgon) încorporate și integrate în Echipament

Unice în lume: doar în Dispozitivele noastre Radionice sunt încorporate unul- sau mai multe Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală Universale !

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Dispozitive Radionice + Echipamente (generatoare) de Energie Vitală și Forță Vitală  =  Radionica de Putere (Power Radionics) !


Dispozitivele
- și Echipamentele Radionice sunt -totodată, și- aparate psionice și dispozitive psihotronice, care -practic- "îngheață" forma de gând vizualizată (este ca și cum ați fotografia un gând, sau o formă de gând), iar Generatorul-, sau Generatoarele de Energie Vitală și Forță Vitală înglobate și incorporate in Dispozitivul Radionic, alocă încontinuu-, neîncetat- și permanent, acea cantitate-, și acel flux de Energie Vitală & Forță Vitală, care alimentează și menține vie / în viață acea formă de gând, până când ea se va manifesta -și- pe planul material și fizic, în viața de toate zilele.


Echipamente
le de Energie Vitală & Forţă Vitală

RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic -programare trend-uri-, Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Prana, Od, Orgon) | Manifestare cosntienta-după cum arată și numele lor- generează și emană Energie Vitală & Forţă Vitală printr-o simpla acționare/apăsare a unui buton.

...și fac acest lucru încontinuu și neîncetat, în fiecare oră a zilei și fiecare zi a săptamânii.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic de Putere cu Generatoare de Energie Vitală & Forța Vitală încorporate și integrate în Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală


Sarcina- și datoria principală a Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală

este de a genera -încontinuu- Energia Vitală și Forța Vitală benefică, care apoi poate fi utilizată și folosită -conștient- în oricare activitate a noastră, spre ajutorul și avantajul nostru și a celor dragi.


Diferența
semnificativă și marcantă între Dispozitivele noastre Radionice, respectiv celelalte aparate care se găsesc pe piață și în comert, esteenormă și determinantă:
în fiecare Echipament- și Dispozitiv al nostru, se găsește cel putin un Generator de Energie Vitală & Forţă Vitală, care asigură energia- și forța necesară puterii programării radionice, iar -se știe foarte bine!- fără energie-, forță- șiputere (adică; fără Energie Vitală & Forţă Vitală!) programararea radionică nu va avea sorți de izbândă și va eșua !!

Cu ajutorul acestei tehnologii noi, s-a putut realiza- și s-a putut -în sfârsit- rezolva și o altă problemă veche a umanității; aprovizionarea -atât de necesară și- continuă cu Energie Vitală & Forţă Vitală benefică, pozitivă și creatoare, indispensabilă în vederea obținerii schimbărilor pozitive permanente.

Motto:
"Totul este Energie și Energia este totul".
Sandor -ALeX- Dezsi
(Cursul 'Magia dezvoltării personale' 1996)

Gând & Manifestare
    Programare mentală | Manifestare conștientă

.

Gândul este energie, și -fiind energie- are frecvență, și -ca formă de energie- este și purtătoare de informații. gandul = energie vitala
Acest lucru, acest fapt -de necontestat-, îl știm bine deja.
Știm -de asemenea- că gândul este sursa și izvorul tuturor lucrurilor și aspectelor deja manifestate și materializate.

Concentrându-ne, focusându-ne asupra unei persoane, ființe-, grupuri de persoane, asupra unei locații, a unui obiect sau asupra unui trend sau situație -vizualizată-, -chiar dacă doar în mică măsură, dar- îi putem transmite energie.

Un gând se poate cristaliza, materializa și manifesta, dacă îi este alocată -încontinuu și permanent,- un flux și o cantitate necesară- și adecvată de Energie Vitală & Forță Vitală.

RAD2000: Dispozitiv Radionic alimentat și propulsat cu Energie Vitala :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala | Programarea Trend-urilor doriteCreierul uman este un strălucit "instrument" pentru crearea și stabilirea legăturilor (legăturilor structurale).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2000: Dispozitiv Radionic de Putere alimentat și propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala | Programarea Trend-urilor dorite

Dacă ne concentrăm -mental- asupra unor locuri/locații, trend-uri, situații și evenimente -dorite-, sau asupra unui target, adică a unei persoane sau a anumitor persoane (grupuri de persoane), ființe / grupuri de ființe, obiecte / grupuri de obiecte, locuri / locații, lucruri abstracte, etc., creierul nostru -automat- stabileste o "legătură structurală".

Marele dezavantaj și inconvenientul major a acestei metode -din punct de vedere a programării mentale!- este faptul că este imposibil ca să ne putem focaliza și concentra încontinuu -doar- asupra unui gând -concret-, sau asupra unui obiect, lucru sau situație.
RAD 5: -Trend-Management- Dispozitiv Radionic cu 5 Generatoare puternice de Energie Vitala :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala Nu ne putem gândi și nu ne putem concentra asupra unuia și aceluiasi gând sau lucru, tot timpul, deoarece "mișcarea", saltul de la o imagine mentală la alta, este una din caracteristicile de bază a creierului uman. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) de Putere și Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala de tip Trend Generator; cu 5 buc. de Generatoare exterioare super-puternice de Energie Vitală și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice)

De aceea este foarte avantajos de a avea-, și de a utiliza o tehnică și o tehnologie prin care putem "fotografia" și "îngheta" aceste "gânduri forma", aceste legături -noi le numim; legături structurale, (cum - de exemplu- se poate stabili- și realiza cu Radionica- și Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia Vitală & Forța Vitală).

Cu ajutorul unor technici- și technologii noi și adecvate, acest lucru acum devine posibil:
Echipamentele nostre Radionice pot face -ușor și sigur- acest lucru.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, a Dispozitivelor Radionice de Putere, alimentate și propulsate cu Energia Vitală și Forta Vitală formele de gând pot fi "înghețate / fotografiate", iar Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) înglobate și integrate în echipament, vor furniza și asigura energia-, forța și puterea necesară ca aceaste forme gând - în fine- să se poată manifesta și să se poată materializa, deci, -în final- să apară și pe planul fizic, în viața de cu toate zilele. RAD 1000: Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 1000: Dispozitiv Radionic alimentat- și acționat cu Energie Vitala & Forță Vitală cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Prana / Pranic & Generator Orgon / Orgonic) integrat, cu 3 butoane de setare radionică, cu tun de ieșire din argint și suprafață de aderență (stick pad) din Super Orgonită®   +   Legătura structurală; Booster-ul /amplificatorul de Energie Vitală & Forță Vitală -așezată pe suprafața de aderență- cu disc unic de transfer PBT 2400 HD   .

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Dispozitivul radionic

este un echipament, dispozitiv- sau aparat (psionic & psihotronic) cu- și prin care putem stabili- și menține -un interval de timp destul de îndelungat- "legături structurale" -echivalente și stabile- care conectează "persoana- sau persoanele țintă" ("target") cu situația, evenimentul, sau "trend-ul programat", un timp mult-mult mai lung -de fapt atât timp cât noi o dorim!- decât creierul uman o poate face, și -desigur- mențin aceste "legături structurale" pe toată durata programării.

În toate Echipamentele nostre sunt integrate -depinzând de tipul respectiv- una, sau mai multe Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice). (!)

Dezavantajul major și enorm al dispozitivelor radionice tradiționale este lipsa totală de Forță Vitală, esențială pt reușita programării.(!)

Dispozitivele Radionice efectuează obținerea și menținerea -sigură- a legăturilor structurale stabile (atât de necesare pt reușita setării și a programării).

Program Radionic de Manifestare (Manifestation™) | Programare constienta a realitatii :: succes și castigDeci, în timp ce Dispozitivele noastre Radionice stabilesc și mențin 'legătura structurală' sigură și stabilă între "persoana țintă"(target) și "trend-ul programat" (evenimentul, sau situația dorită) Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală integrate în dispozitiv, emană-, transmit- și furnizează -cantitatea și fluxul dinamic de- Energie Vitală și Forță Vitală (chi / qi, kí, prana, mana, od, fluid magnetic, vril, orgon / orgone, bio-energie, etc.) necesară- și indispensabilă pt reușita și succesul programarii(!), pt ca "trend-ul" vizualizat și programat, să se manifesteze și să se materializeze -în fine- și pe planul fizic / material.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Program Radionic de Manifestare (RI 2400 CD) / Programare conștientă a realității :: Program Radionic de Manifestare cu o setare utilă pentru creșterea veniturilor și câștigarea unor sume mai mari de bani

Atentie!Prea putini știu - sau sunt conștienti de faptul - că succesul unei programari radionice -sau programari mentale- reusite, depinde nu numai de acuratețea- și complexitatea legăturilor structurale folosite, ci și -în foarte mare măsură-, de cantitatea- și puterea fluxului pulsativ și dinamic al câmpului de Forță Vitală și Energie Vitală ce înconjoară operatorul / programatorul- și dispozitivul radionic.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Avantajul Dispozitivelor noastre Radionice


alimentate- și propulsate cu Energie Vitală & Forţă Vitală Universală, consta in marea lor flexibilitate, deoarece aceste Echipamente pot fi setate și programate pt orice scop-, situație-, eveniment- sau trend dorit (codul-, sau rata radionică a oricărei persoane, a oricărui obiect, a oricărei locații, eveniment, trend, etc., etc. se poate afla și seta cu ușurință).
ASTRO-TREND Generator de Forta Vitala și Energie Vitala (ATGS) | Generator de Trend-uri Astrologice Practic, -și din această cauză- ele sunt universale!

Echipamente de Energie- și Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000 - Generator de Trenduri Astrologice: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Radionic Generator de Trend-uri Astrologice, cu 12 Generatoare exterioare -integrate- de Energie Vitală & Forță Vitală super-puternice

Evitam folosirea cuvantului ”frecvență” sau "frecvență radionică" din motive obiective, spre a evita confuzia dintre ratele- și codurile radionice (și nu frecvențele radionice, care încă nu au putut fi măsurate!) și frecvențele Herziene - măsurabile-.

Chiar și Universul - sau Sistemul nostru Solar- o putem privi ca pe un dispozitiv radionic gigantic, unde ratele- sau codurile radionice sunt date de poziția momentană relativă actuală a planetelor față una de cealaltă
- vezi și Generatorul de Astro-Trenduri ATG 12 / Generatorul de Trend-uri Astrologice ATGS 12000.


Cu ajutorul Dispozitivelor Radionice


alimentate- și propulsate cu Forța Vitală și Energia Vitală (adică; => Radionica de Putere!), această Energie Vitală & Forță Vitală generată- și degajată de- și din Echipamente, poate fi modulată și modelată în crearea unor trend-uri, situații și evenimente favorabile, pentru atingerea scopurilor și țelurilor dorite, pentru obținerea rezultatelor dorite, scontate și programate, pentru că; în timp ce Dispozitivele Radionice realizează și mentin legătura structurală -mai mult decât necesară-, corespunzătoare și non-fluctuantă (adică; foarte stabilă!) între trend-ul (situația sau evenimentul) dorit și target-ul, ținta (persoana țintă a) programării, Echipamentele de Energie Vitală prin Forța Vitală generată și degajată încontinuu, furnizează și garantează fluxul energetic masiv, cantitatea de energie necesară și corespunzătoare manifestării și obtinerii evenimentului și scopului -deci a trendului!- dorit.

Programarea Neuro-Cibernetică este una dintre cele mai avansate forme de tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale.


NB

Atentie !
warning' Foarte mulți, dintre cei ce ne-au contactat, ne-au rugat ca -și noi- să semnalizăm și să atragem atenția, că -mai nou (2012)- au apărut și la noi în țară niște falsuri -nu chiar ieftine, dar, practic, total- nefuncționale, neavând nimic comun cu dispozitivele radionice și generatoarele orgonice (generatoare chi sau Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală), doar prin titulatura înșelătoare date de anumite "persoane" -sau, mai bine, haideți să le spunem pe nume: "escroci" și/sau "hoți"- care -printre altele- au incercat ca să fure -și să-și însușească- tehnologia inventată, dezvoltată și perfecționată de D-l Welz.
Fiind destul de proș... hmmm...-cer scuze!-... limitați în cunoaștere, evident, au eșuat. A copia ceva, nu înseamnă a fi și funcționabil, desigur.
Totuși-, Caveat Emptor; adică; „cumpărătorul să fie atent“, și să decidă în consecință de cauză!


Sursă și bibliografie
:
Karl Hans Welz: 'Power Radionics Technology', 'Radionics & LifeForce', 'New Scientific Approach to Radionics', 'Power Radionics & NCP (Neuro-Cybernetics Programming)'.
© Traducere și editare: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! 1998 - 2021 © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală:: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .  

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Prana & Orgone originale integrate de tipul

Dispozitive Radionice de Putere

Programare de Trend-uri | Manifestare conștientă

.

RAD 1000

RAD 1000 :: Manifestation Device | Chi Power Radionics & Permanent Abstraction Technology
Preț: 399,00 €

.

RAD 2000

RAD 2000 Power Radionics Manifestation Device
999,00 €

.

RAD 2400

rad2400hd | Power Chi & Orgone Boosted Radionics Manifestation Device
1 999,00 €

.

PFC 2000

PFC 2000 | Precision Frequency Chi Generator
1 199,00 €

.

PFC 2400

PFC 2000 | Precision Frequency Chi Generator
1 599,00 €

.

Performer

Performer 2400 HD
2 599,00 €

.

RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5 :: Power Chi & Orgone Boosted RadionicsSuper Manifestation Device
3 795,00 €

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator *Generator de Astro Trend-uri) | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală
13 335,00 €

.

Programe Radionice de Manifestare RI 2400 CD /  Program Radionic de Manifestare
Noi pe acesta v-il recomandăm !
Program Radionic de Manifestare Program Radionic de Manifestare
Preț: 199,00 €   169,00 €
sau, echivalentul în RON
Discount considerabil !
Cu noul pachet de Filtre- și Simboluri -magice- "Alfabetul Dorințelor" inclus! 

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

  .  


Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice -Psionice și Psihotronice- de Putere, alimentate- și acționate cu Energie Vitală & Forţă Vitală Universală :: Radionica: Technologia Abstractiei Permanente
Echipamente pt generare de Trend-uri și Manifestare / Creare conștientă-  | Materializarea gândurilor


:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: PFC 2000  |  PFC 2400 ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 12000 ::


  .    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...


Email / Mesaj

» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostruEmail


.


» Informații adiționale (citiți în continuare, dacă doriți mai multe informații -și- mai detaliate) »»

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Este mai bine să lăsăm viața să vorbească despre noi în locul cuvintelor.”
Mahatma Gandhi

  .  


RADIONICA
& Dispozitivele Radionice

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Radionica și Energia Vitală & Forța Vieții :: Dispozitive Radionice alimentate- și acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală = Radionica de Putere

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Psionica & Psihotronica :: Dispozitive Psionice & Psihotronice Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Tehnologia Abstracției Permanente Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Creare conștientă & Manifestare Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala

Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala Programare Neuro-Cibernetică® :: Programare de 'Trend-uri' Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala

Radionica


Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice Dispozitive Radionice (dispozitivele psionice și psihotronice)
alimentate-, actionate- și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală, cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) integrate în dispozitiv, se pot utiliza cu succes pentru programare de "trend"-uri (adică obținerea de situații -favorabile- dorite și programate / realizarea- și materializarea proiectelor -mentale-), accelerarea procesului de manifestare (creare conștientă a realității), protecție energetică și radionică, obtinerea echilibrului și păcii interioare și sufletești, armonie, energizare sau relaxare, revigurare, revitalizare, etc., etc.

.


Cu ajutorul Dispozitivelor Radionice

acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală, puteți seta-, programa- și obține -printre altele-:
Woman | buttom upDispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Control și management energetic | Controlul și managementul energiilor
RAD 2400 HDDispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Controlul și managementul afacerilor | Control și management financiar
Dispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Managementul legăturilor și conexiunilor
Dispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Managementul comunicatiilor
Dispozitive Radionice (actionate cu Energie- și Forta Vitala) Schimbarea- și controlul obiceiurilor
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice AutoControl mental, programare mentală
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice Managementul și controlul stres-ului
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice Programare Neuro-Cibernetică  | Programare de Trend-uri
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice Trend-Management | Manifestare coștientă & formarea conștientă a realității

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic (Psionic & Psihotron) de putere, cu Generatoare Chi & Prana & Orgon integrate

.

Se pot folosi cu succes și pentru auto-dezvoltare, dezvoltarea personalitații, precum și în (auto)vindecare și tratamente -energetice- la distantă.

RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta VitalaEchipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) de putere, alimentat- și acționat cu Energie Vitală & Forța Vitală, având integrate Generatoare de Energie Vitală & Forța Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice / Prana & Generatoare Orgonice / Orgon) în Echipament, cu 3 + 3 butoane de setare radionică (pentru Trend & Target) și încă 2 butoane de setare a frecvenței fizice (herziene) a Generatorului / Generatoarelor de Energie Vitală & Forța Vitală integrate, și cu suprafața de aderență din Super Orgonita®  +  'legătura structurală' TC 99 (Cuplu de transfer energetic cu disc unic de transfer)

Unic în lume -doar la noi!-:
Atentiune! in fiecare Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) este integrat unul, sau -la unele tipuri, chiar- mai multe Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi de Energie Vitală & Forță Vitală (indispensabil pt reușita operațiunii- și programării radionice!) !!


Dispozitiv Radionic  +  Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală  =  Radionică de putere !

Radionica + Energie Vitală & Forță Vitală = Radionica de Putere => rezultate efective !


.

Preluați controlul asupra vieții- și asupra destinului Dvs., și puneți-o în mâinile cele mai bune, -desigur- în ale Dvs.!

Folosiți Dispozitivele Radionice de Putere, acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală Universală, echipate și având integrate Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Chi / Qi & Prana & Orgon / Orgone, preluați- și folosiți conștient(!) rad1000 energia modulată degajată din dispozitiv, pt a seta- și programa 'trend-urile', țelurile și scopurile dorite, pt a reuși să le ajungeți și să le dobândiți, și să manifestați -conștient- mai rapid și mai ușor, pt a vă schimba viața în mai bine, aducându-vă bunăstare materială, evoluție spirituală și liniște sufletească, acesta din urmă fiind și unul dintre cele mai mari- și mai însemnate daruri pe care omul îl poate primii și dobândii.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 1000: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Radionic (psionic & psihotron) cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală integrat în dispozitiv și suprafață de aderență din Super Orgonită®  

.


Deasemenea,

Dispozitivele Radionice alimentate cu Forța Vieții și acționate cu Energie Vitală,

.

pot fi folosite, pe lângă
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala programare de 'Trend'*uri, manifestare conștientă
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala transmiterea energetică a informației -adecvat- modulate la distanță -la orice distanță!-
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala modelarea- și crearea conștientă a realității
-printre altele- și pentru
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala energizarea, încărcarea -până la saturație- cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică a apei și a hrănii
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala revitalizarea, purificarea apei potabile și a hrănii, respectiv optimalizarea apei, adică înlăturarea poluărilor energetice, a informațiilor energetice negative, nocive și primejdioase din apa potabilă (și a hrănii -în general-)
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala încărcarea corpului / corpurilor cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, pozitivă și benefică (cu energiile de trend alese și dorite)
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala energizarea -și încărcarea cu energii pozitive- a obiectelor personale și a cristalelor
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala relaxare, meditație, eliminarea stresului, respectiv revigurare, revitalizare
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala învățare rapidă, lărgirea memoriei și extragerea mai ușoară a informațiilor înmagazinate
(vezi și pagina "Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e" pt mai multe informații)
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala etc., etc.

* Trend = situația -ideală- a unui eveniment dorit
sau rezultatul programat a unei situații dorite .

.

Pentru avansați: Programarea Neuro-Cibernetică (PNC - vezi putin mai jos...)
Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala pentru a schimba diferite situații, aspecte și obiceiuri în viața Dvs. după bunul plac, pentru protecție și siguranță energetică, și -f important!-
  Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala pentru programări de Trend-uri diferite și dorite, și
    Radionica și Energia Vitala :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala utilizarea în procesul de manifestare- și creare conștientă !! .

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Câteva cuvinte despre Radionică

Radionică, psionică și psihotronică

Gândul = Energie
 Gândul și procesul de manifestare

.

Gândul este energie, și -fiind energie- are frecvență, și -ca formă de energie- este și purtătoare de informații. gandul = energie vitala
Acest lucru, acest fapt -de necontestat-, îl știm bine deja.
Știm -de asemenea- că gândul este sursa și izvorul tuturor lucrurilor și aspectelor deja manifestate și materializate.

Concentrându-ne, focusându-ne asupra unei persoane, ființe-, grupuri de persoane, asupra unei locații, a unui obiect sau asupra unui trend sau situație -vizualizată-, -chiar dacă doar în mică măsură, dar- îi putem transmite energie.

Un gând se poate cristaliza, materializa și manifesta, dacă îi este alocată -încontinuu și permanent,- un flux și o cantitate necesară- și adecvată de Energie Vitală & Forță Vitală.

RAD2000: Dispozitiv Radionic alimentat și propulsat cu Energie Vitala :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala | Programarea Trend-urilor doriteCreierul uman este un strălucit "instrument" pentru crearea și stabilirea legăturilor (legăturilor structurale).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2000: Dispozitiv Radionic de Putere alimentat și propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala | Programarea Trend-urilor dorite

Dacă ne concentrăm -mental- asupra unor locuri/locații, trend-uri, situații și evenimente -dorite-, sau asupra unui target, adică a unei persoane sau a anumitor persoane (grupuri de persoane), ființe / grupuri de ființe, obiecte / grupuri de obiecte, locuri / locații, lucruri abstracte, etc., creierul nostru -automat- stabileste o "legătură structurală".

Marele dezavantaj și inconvenientul major a acestei metode -din punct de vedere a programării mentale!- este faptul că este imposibil ca să ne putem focaliza și concentra încontinuu -doar- asupra unui gând -concret-, sau asupra unui obiect, lucru sau situație.
RAD 5: -Trend-Management- Dispozitiv Radionic cu 5 Generatoare puternice de Energie Vitala :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala Nu ne putem gândi și nu ne putem concentra asupra unuia și aceluiasi gând sau lucru, tot timpul, deoarece "mișcarea", saltul de la o imagine mentală la alta, este una din caracteristicile de bază a creierului uman. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) de Putere și Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala de tip Trend Generator; cu 5 buc. de Generatoare exterioare super-puternice de Energie Vitală și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice)

De aceea este foarte avantajos de a avea-, și de a utiliza o tehnică și o tehnologie prin care putem "fotografia" și "îngheta" aceste "gânduri forma", aceste legături -noi le numim; legături structurale, (cum - de exemplu- se poate stabili- și realiza cu Radionica- și Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia Vitală & Forța Vitală).

Cu ajutorul unor technici- și technologii noi și adecvate, acest lucru acum devine posibil:
Echipamentele nostre Radionice pot face -ușor și sigur- acest lucru.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, a Dispozitivelor Radionice de Putere, alimentate și propulsate cu Energia Vitală și Forta Vitală formele de gând pot fi "înghețate / fotografiate", iar Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) înglobate și integrate în echipament, vor furniza și asigura energia-, forța și puterea necesară ca aceaste forme gând - în fine- să se poată manifesta și să se poată materializa, deci, -în final- să apară și pe planul fizic, în viața de cu toate zilele. RAD 1000: Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 1000: Dispozitiv Radionic alimentat- și acționat cu Energie Vitala & Forță Vitală cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Prana / Pranic & Generator Orgon / Orgonic) integrat, cu 3 butoane de setare radionică, cu tun de ieșire din argint și suprafață de aderență (stick pad) din Super Orgonită®   +   Legătura structurală; Booster-ul /amplificatorul de Energie Vitală & Forță Vitală -așezată pe suprafața de aderență- cu disc unic de transfer PBT 2400 HD   .

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Atenție! Important! Important!
Avantajele principale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, având Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice / Prana & Generatoare Orgonice / Orgon) integrate, este că ele generează- și emană încontinuu și neîncetat, Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă, creativă și benefica, adecvat modulată, raza lor de acțiune fiind nelimitată, ele funcționând și acționând la orice distanță!

Puteți folosi aceste Echipamente perforrmante speciale, în orice aplicație care necesită generarea unor câmpuri puternice de Energie Vitală & Forță Vitală.

Ca o consecință firească a posibilităților- și a capacității de transfer structural de Energie Vitală & Forță Vitală:
dacă doriți să vă energizati (mentalul sau corpul fizic) cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică, nu este necesar să vă aflați tot timpul lângă aparat; ci tot ceea ce vă trebuie este o legatură structurală, cum ar fi un mic cuplu disc de transfer (TC 99, RAOPTC sau -boosterul / amplificatorul- PBT 2400 cu disc unic de transfer) care să fie conectat la Echipamentul-, Dispozitivul- și Generatorul Dvs. de Energie Vitală și Forță Vitală.
Atât!PBT 2400 - BOOSTER | Amplificator de Energie- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  PBT 2400: Legătură structurală și amplificator -booster- de Energie Vitală & Forță Vitală cu disc unic de transfer, pt transferul energetic, și pt un transfer la orice distanță a Energiei Vitale & Forței Vitale

Conectați-, și puneți o parte a cuplului de transfer pe- sau chiar lângă Echipamentul Dvs. de Energie Vitală și Forță Vitală, iar celaltă parte a cupului -discul de transfer unic- purtați-l la Dvs.!

Cu acest disc de transfer -unic- în posesia Dvs. și purtând-ul asupra Dvs. (neobservabil de altii, deoarece încape în buzunarul, în geanta / sau în poșeta Dvs.), nu contează deloc, dacă sunteți asezați chiar în fața Echipamentului- și Generatorului Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală, dacă vă aflati la "doar" la câteva sute de metrii distanță departare, sau dacă sunteți pe un alt continent, pe cealaltă parte a globului, deoarece Energia Vitală & Forța Vitală -și efectele sale benefice (programate- și corespunzător modulate) se vor transfera- și se vor revărsa asupra Dvs. (și numai asupra Dvs!) oriunde vă veți afla!

SF-ul a prezis-o, noi am transformat-o în realitate!   ;-)

Reprogramați-vă propria viată acum cu aceasta nouă Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale, performantă și puternică!

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Dezavanzajul major al dispozitivelor radionice tradiționale


Dezavantajul major și enorm al dispozitivelor radionice tradiționale este lipsa -totală- de Energie Vitală și Forță Vitală, care este atât de esentială pt succesul și reușita programării.(!)

Putem afirma fără nici un dubiu, că ele -față de dispozitivele nostre- sunt deja perimate și învechite. Dispozitive radionice traditionale | DeLa Warr-rad

Există in comerțul specializat din lume (mai ales în cel vestic -Britanic și cel din Statele Unite-, dar și în cel din est -de ex. Rusia) și alte -tipuri de- dispozitive radionice -evident- tradiționale.

Totuși, este o diferență esențială enormă între acele dispozitive și dispozitivele noastre radionice:
Dispozitive radionice traditionale | rad-hieronymus celelalte dispozitive NU au integrate Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală, cum au -toate- dispozitivele noastre !

Acele dispozitive duc lipsă de ceea ce este mai important și mai esențial pt succesul setării și operațiunii radionice: fluxul masiv și continuu de Energie Vitală & Forță Vitală, care face posibilă- și ajută la reușita programării radionice.
Fără un flux masiv și continuu de Energie Vitală & Forță Vitală, succesul și reușita programării radionice este -nu numai- periclitată, ci și sortită esecului.

Dacă doriti, o metaforă: este ca și cum ei ar comercializa doar corăbii, dar fără catarg și pânze.
Corăbiile și navele noastre noi -în schimb- nu numai că au și toate pânzele necesare, dar -pe deasupra- mai au și motor, și -în plus- rezervorul lor va fi întotdeauna plin cu combustibil...!
Da; cu combustibilul vieții: Energia Vitală & Forța Vitală!
Așa e mai ușor de navigat ! :-)
Deci; 'Toate pânzele sus!' și... porniți motoarele    ;-)

Dispozitive radionice traditionale | rad-delawarr   Dispozitive radionice traditionale | rad-delawarr
Dispozitive radionice traditionale | rad-hieronymus Dispozitive radionice traditionale | rad-hieronymus Dispozitive radionice traditionale | rad-hieronymus
Dispozitive radionice traditionale | rad Dispozitive radionice traditionale | rad Dispozitive radionice traditionale | rad
Câteva dispozitive radionice traditionale (cutii radionice vechi, adică învechite și demodate)

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Avantajul esențial și determinant al
Dispozitivelor noastre RADIONICE moderne

acționate-, intensificate și propulsate cu Energia Vitală & Forța Vieții
cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală integrate

»» Radionică de putere:
Tehnologia Abstracției Permanente & Creare conștientă a realității & Proces de Manifestare »»


Rolul
dispozitivelor radionice

este de a stabili, a menține și a întreține 'legături structurale' -sigure, ferme și durabile-, cu 'trend-u'l și 'target-ul' programării, iar rolul -primordial- al Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală, încorporate- și integrate în Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală și în dispozitivele noastre radionice de putere, -așa cum le arată și sugerează numele- este de a genera- și emite (întotdeauna-, neîncetat-, fără intrerupere-, și în permanență!) Energie Vitală & Forță Vitală (chi / qi, prana, od, orgone / orgon, fluid magnetic, vril, eter luminescent, emanație-z, bio-energie, etc.), pt promovarea succesului programării radionice și a procesului de manifestare. (!) .

Toate Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală (inclusiv cele de tip Radionic -psionic & psihotron), au încorporate -cel puțin- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală, pentru a asigura forța- și puterea necesară pt acțiunile -efective- la distanță (la orice distanță!).RAD 1000 :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 1000: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron), cu 3 butoane de setare radionică și suprafața de aderență din Super Orgonita®, împreună cu 'legatura structurala' și 'Power Booster'-ul / amplificatorul de putere de Energie Vitală și Forță Vitala PBT 2400 cu disc unic de transfer

Frecvențele interioare ale Generatorului de Energie Vitală & Forță Vitală integrat, sunt -practic- setări radionice, acționand -deasemenea- și ca legături structurale -conform experților-.
Genial!
Le puteti defini și ca reprezentări numerice ale abstracțiilor, care definesc diferite "target"-uri și "trend"-uri specifice, sau -desigur- amândouă.

Notă:
Radionica -având acelasi principiu comun de functionare ca și "magia" (și aici nu trebuie să vă sperie acest cuvânt, pt că veți vedea puțin mai încolo, că 'magia' este -practic- o tehnologie exactă, -cel puțin așa o privim noi- bazată pe câteva legi- și principii de bază) se poate combina foarte bine- și eficient, cu orice tip de operatie- și programare mentală "magică" -adică: orice operațiune și acțiune la distanță!-, dându-i -însă, și- mai multă flexibilitate și -mai ales!- putere.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Echipamente Radionice de Manifestatie -si de creatie constienta- RADIONICA: Tehnologia Abstracției Permanente

Dispozitive Radionice, psihotronice și psionice de Manifestare -și de creare conștientă a realității-   &   Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală Universală   (!)

.


background-energievitala  Radionica este una dintre metodele de acționare- și influență / influențare la distanță, cu ajutorul legăturilor structurale, fiind extrem de efectivă, flexibilă și -totodată- puternică.
În cazul radionicii, valorile numerice (ratele radionice) sunt convertite și folosite ca și 'legături structurale' -stabile și atemporale-. .

Frecvențe radionice (?)

.

De la Dr-ul Abrams încoace -cel care a introdus radionica și dispozitivele radionice utilizând reostate, potențiometre, cât și alte și componente și dispozitive electrice- și electronice -destul de moderne în vremea aceea-, pt a efectua setările și 'măsurătorile' (și -desigur- a măsura efectele lor), el presupunea utilizarea de "frecvențe" -care era o concluzie logică în acele vremuri (vorbim de începutul secolului trecut - sec. XX), bazată pe cunoștințele tehnologice din acea vreme.

Tipic, oricănd apare o nouă inovație stiințifică, între cca. 10-20 de ani mai târziu, discipoli ai științelor alternative utilizează -și nu numai câteodată (incorect!) fac uz - de noua terminologie.
Acest lucru s-a întamplat cu "relativitatea", "mecanica cuantică" și -mai recent- cu "nanotehnologia", la fel cum s-a intamplat mai demult și cu "frecvențele" D-lui Abrams.
Conceptul -greșit!- de "frecvențe" -totuși- a rămas.

De aceea, noi preferam termenul de "rată"- sau -și mai bine, "rată radionică" pt setările radionice efectuate, decât termenul de "frecvențe", care nu au fost niciodată măsurate și care -tocmai și din această cauză- pot duce în eroare și pot crea și contribui la confuzii. .

Nota d-lui Welz:
"Am condus câteva experimente 'double-blind', în care butoanele de setare erau fixate arbitrar, în timp ce persoana care opera dispozitivul radionic "știa" pt ce sunt setate.
A funcționat perfect, chit că nici "stick-pad" -ul / "suprafata de aderenta", nici o altă metodă de setare ideo-motrică (de ex. pendulul sau radiestezia) nu a fost utilizată.
Este clar- și pt mine este mai mult decât evident, că ceea ce contează este o metodă -simplă, dar eficace- de a realiza- și de a face -permanentă- o legătură structurală cu "target"-ul, și / sau "trend"-ul operațiunii radionice (sau "magice") reprezentată prin abstracții, iar un dispozitiv radionic (psihotron și psionic) este bun pt acest scop, și este un instrument util (chiar adecvat) pt așa ceva".

Notă personală:
Pot confirma și eu cele afirmate mai sus, eu însumi am participat de mai multe ori împreună cu D-l Welz la asemenea experiențe, mai mult -de căteva ori- am fost chiar eu persoana / operatorul care setase "arbitrar" acele butoane de acord și setare al dispozitivului radionic. Și -pot să vă spun, că- a funcționat perfect!
Dispozitivul radionic de putere utilizat: RAD 2400 HD, ediția 2001.

Un dispozitiv radionic (psionic și psihotronic) "îngheată" legăturile structurale, la fel cum o fac și obiectele simbolice sau sigiliile -magice-.

Este un dispozitiv care stabileste legături structurale și păstrează aceste legături- și structuri, un timp mult-mult mai îndelungat și pe o perioadă de timp mult mai lungă, decât o poate face creierul uman.ATG 12 / ATGS 12000: Echipament de Energie- și Forta Vitala cu 12 Generatoare super-puternice de Energie- și Forta Vitala (Chi & Orgone) de tip Radionic, Generator de Trend-uri Astrologice

Echipamente de Energie- și Forta Vitala ATG 12 / ATGS 12000: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Radionic (Psionic & Psihotron) Generator de Trend-uri Astrologice, cu 12 Generatoare exterioare -integrate- de Energie Vitală & Forță Vitală super-puternice (Generatoare Chi / Qi Generatoare Pranice / Prana & Generatoare Orgonice / Orgon), încărcând- și saturând hrană (în cazul nostru un măr proaspăt și gustos)  +  'Legătura structurală' și amplificatorul (booster-ul / booster-ul) de Energie Vitală & Forță Vitală PBT 2400 HD cu disc unic de transfer, pt transferul la distanță (practic; orice distanță!) și fără pierderi a Energie Vitale & Forței Vitale

În locul utilizării simbolurilor specifice (cum sunt filtrele sau card-urile "magice" care se utilizază doar pentru o acțiune anume și un "trend" specific bine determinat) cu echipamentul și dispozitivul radionic se poate seta -prin ajutorul butoanelor- și discurilor de setare radionică și a suprafeței de aderență-, orice rată (frecvență) a unuitrend energetic -favorabil-, ce desemnează -și simbolizează- evenimentului dorit.

În timp ce setările radionice efectuate cu ajutorul butoanelor de setare sunt folosite pentru a conecta un "Trend" specific, un eveniment dorit și / sau un "Target", (o țintă, care poate fi una- sau mai multe persoane, -sau, în cazul auto-programării, chiar Dvs. însivă) pentru operatiunea respectivă, Generatorul de Energie Vitală și Fortă Vitală integrat, intensifică acțiunea respectivă și furnizează-, alocă forța psihică -psionică- (Forța Vitală) pentru a succede, garantând -totodată- și reușita operațiunii radionice.

.

Puterea- sau forța transferului energetic, și viteza cu care efectul dorit are loc și se manifestă, depinde în foarte mare măsură de puterea și intensitatea câmpului -dinamic și pulsatoriu- a Energiei Vitale & Forței Vitale, dezvoltată-, degajată și emanată de Generatoarele de Energie Vitală integrate care sunt prezente- și înconjoară dispozitivele radionice. (!!)

Din combinația ingenioasă a radionicii și a fizicii orgonice -adică; fizica Energiei Vitale & Forței Vitale- a rezultat o tehnologie nouă și puternică, ce o puteți acum folosi și Dvs. pentru a vă ajuta- și asigura succesul. .

Fiecare Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) al nostru are încorporat -cel puțin un- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală Generatoare Chi / Qi Generatoare Pranice / Prana & Generatoare Orgonice / Orgon !

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Echipamente Radionice de Manifestatie -si de creatie constienta- Programarea Neuro-Cibernetică

  este una din cea mai avansată formă de tehnologie- și metodă de folosire a Energiei Vitale & Forței Vitale


Este parte integrantă- și determinantă dintr-o nouă tehnologie (Tehnologia Energie Vitale & Forței Vitale), ce utilizează diferite tehnici speciale- și modele archetipale, cu ajutorul cărora veți putea influența -cel mai eficace- autocontrolul, autoprogramarea, dezvoltarea pozitivă a personalității, ascensiunea spirituală, controlul obiceiurilor, controlul succesului, și pentru a putea obține schimbări pozitive permanente.

Echipamentele adecvate- și recomandate sunt Dispozitivele Radionice (psionice & psihotronice) alimentate- și propulsate cu Energie Vitală și Forță Vitală -adică, cele cu ajutorul cărora se pot programa 'trend'-uri dorite și vizate.

    Dispozitivul radionic este un sigiliu -magic- universal.

Decât folosirea mai multor sigilii, simboluri și filtre -magice- dintr-unul din pachetele, cardurile și simbolurile folosite de-alungul mileniilor, care sunt recomandate și determinate doar pentru câte o acțiune- sau un trend specific anume, bine determinat, "cutia radionică" utilizează setări (rate) multiple pentru energiile, scopurile și actiunile -trendurile- vizualizate.
Pentru mai multe informații recomandăm studierea cursului "Magia Viitorului" al lui Karl Hans Welz.RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice alimentate- și actionate cu Energie- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi Generatoare Pranice / Prana & Generatoare Orgonice / Orgon) integrate cu 3 + 3 butoane de setare a ratei radionice (pt 'trend' și pt 'target'), cu 2 butoane de setare a frecvenței fizice / herziene a Generatoarelor încorporate și suprafață de aderență din Super Orgonită®

Cu ajutorul acestor echipamente performante, prin înserarea- și realizarea unei legături structurale cu -persoana- ținta (Target), și -respectiv- cu orice eveniment-, situație- sau Trend dorit, aveți unealta cea mai eficientă cu care veți putea -mult mai usor, mai repede și mai eficient- să vă atingeți țelurile -fixate-, să obtineți ceea ce v-ați propus, să schimbați mai ușor unele obiceiuri și atitudini indezirabile, stilul de viață și -prin ea- chiar viața însăși.

Această metodă, acest proces numim noi Programare Neuro-Cibernetică, (sau prescurtat PNC), cu care puteți crea, planifica și proiecta programe -mentale- care pot să garanteze succesul Dvs. în orice domeniu al vieții. (!)

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Scurtă istorie a Radionicii | Pionieri ai Radionicii


. .

Radionica | Dr. Abrams & Oscilloclast În primii ani și decenii al secolului XX. (mai precis; prin anii '20), dr. Albert Abrams (1863- 1924), un medic din San Francisco / SUA, experimentând și folosind și alte metode netradiționale de vindecare, inventează și construiește Dynomizer-ul, Oscilloclast-ul și Radioclast-ul, ce pot fi considerate prototipul dispozitivelor radionice. .


. .

Spre mijlocul secolului trecut, dr. Ruth Drown și apoi dr. George De La Warr, creând noi instrumente pentru detecția radiațiilor țesuturilor vii, pășind pe urmele dr.-ului Abrams, au inventat- și dezvoltat Radionica și -implicit- dispozitivele radionice, adică; un sistem de detectare, de diagnoză și vindecare, de la distantă, în care- atât pentru măsurători, cât și pentru tratamente și vindecări- foloseau câmpul- și fluxul Energiei- și Forței Vitale.
Ei foloseau radionica -în speță, datorită și orientării lor; fiind doctori și medici- îl utilizau -mai ales- pt tratamente și vindecări (desigur -și- de la distanță).

Dispozitivul radionic al lui George DeLaWarr
Dispozitivul radionic al lui George DeLa Warr.


. .

Dr. T. Galen Hieronymus (1895-1988), un inginer în electricitate, a numit aceasta energie "Energie Eloptică" și a folosit-o la utilizarea dispozitivului său radionic, un instrument folosit pentru a detecta și măsura "emanațiile din materiale".
Instrumentul lui Hieronymus devine standardul prin care celelalte instrumente americane similare sunt concepute.     .    

Dispozitive radionice tradiționale Dispozitive radionice tradiționale | George DeLa WarrDispozitive radionice tradiționale | George DeLa Warr
Dispozitive radionice tradiționale


. .

Karl Hans WELZ - inventatorul Generatoarelor Chi și a Echipamentelor de Energie- și Fortă Vitală®, a Orgonitei® și a SuperOrgonitei® Anii '90 au adus în sfârșit mult sperata și așteptata descoperire: inventarea Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală.

După mai mult de 30 de ani de cercetări și experimente intense-, vaste- și multiple cu Energia- și Forța Vitală Universală, Dl. Karl Hans Welz inventează și construiește pt prima oară în istoria omenirii -în anul 1991- primul Generator- și Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală care este în stare să genereze și să emite -efectiv- aceasta energie- și forță vitală pozitivă, benefică și creatoare, adică; Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală. .

După câțiva ani- îl combină foarte ingenios și eficient cu Radionica, născându-se astfel Radionica de Putere (în engleză: 'Power Radionics'), adică Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală integrate și acționate cu Energie Vitală & Forță Vitală. (!)

Mai pe larg, dacă doriți să citiți despre Istoria Radionicii și despre pionieri ai radionicii »»

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


Radionica
combinată cu Energia Vitală & Forța Vitală = Radionica de Putere

Tehnologia 'Abstracției Permanente' pentru stabilirea 'legăturilor structurale'

...doar câteva considerațiuni teoretice, pt o mai bună înțelegere  


Următoarele afirmații vă vor ajuta să dobânditi noi viziuni despre stiința radionicii, să obțineti- și să câstigati noi perspective asupra metodelor radionicii, a lucrului efectiv cu aceste dispozitive neobișnuite, dar uluitoare și minunate.

Cu o asemenea perspectivă nouă veți găsi repere care vă vor ajuta să majorați aria de acțiune și acoperire, să măriti- și să creșteti considerabil viteza de programare- și efectele acestor dispozitive puternice, a Dispozitivelor Radionice acționate- și propulsate cu Energia Vitală & Forța Vitalã.

Teoria 'legăturilor structurale' (elaborată- și dezvoltată de către Karl Hans Welz - inventatorul Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală și a Orgonitei®) conduce fără dificultate la noi tehnologii bazate pe structuri, cum ar fi radionica (-și- tehnologia modelelor de 'frecvență'), și contribuie într-o mare măsură la o mai bună întelegerea a lor, și din punct de vedere stiințific.

Cu o experiență de mai bine de patru decenii de experimentări și cercetări, vă punem acum la dispozitie aceste informații importante și esențiale de bază, pe care le găsiți adunate doar aici, doar la noi.

1 Radionica se bazează pe determinări- și setări structurale, adică legături structurale echivalente.rad2400hd :: Dispozitiv Radionic actionat cu Energie- și Forta Vitala :: Radionica și Energia- și Forta Vitală

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Dispozitiv Radionic RAD 2400 HD: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron)  +  'Legătură structurală' TC 99 Cuplu disc de transfer energetic cu disc unic de transfer

2.   Setarea radionică (rata radionică) pe care îl stabiliți cu ajutorul suprafetei de aderentă (suprafață de frecare) a dispozitivului radionic (doar la noi, confecționata- și realizată din cel mai performant matrice de material în acumularea Energiei Vitale & Forței Vitale - chi / qi - prana - orgon / orgone - od - etc.: Orgonite™ / Orgonita™, respectiv; Super Orgonite® -inventat de același Karl Hans Welz- pt ușurarea și facilitarea obținerii ratelor radionice), sau cu ajutorul pendulului, respectiv a calculatorului (în cazul programelor -noastre- radionice de manifestare, rulate pe computer / calculator personal, notebook / laptop) sau cu oricare altă metodă, stabilește- și determină o legătură structurală care este reprezentarea unui anumit 'trend-', adică reprezentarea unui eveniment- sau a unei situații dorite, sau a unei acțiuni specifice asupra țintei / 'target'-ului), sau ambele; direcționând-, modulând- și dinamizând Energia Vitală & Forța Vitală (generată și emanată de Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală integrate în dispozitiv) către o acțiune specifică, într-o anume direcție- și cu un anumit aspect și scop, dorit- și programat.

Generator de Trend-uri RAD 5 + 'legătură structurală' TC 99 cuplu disc de transfer -unul agățat pe portcheie- (pt transferul energetic la orice distanță)Rata radionică este o reprezentare structurală a unei actiuni specifice (adica; trend) asupra țintei (adică; target), fiind o reprezentare abstractă a țintei, sau -desigur- ambele.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Generator de Trend-uri RAD 5 + 'legătură structurală' TC 99 cuplu disc de transfer -unul agățat pe portcheie- pt transferul energetic la orice distanță

O legătură structurală -sigură, consistentă și non-fluctuantă- reduce aproape la zero conexiunea cu o energie de trend specifică.
Cealaltă legătură structurală reduce la -aproape- zero conexiunea cu ținta (target-ul).
Rezultă că, legătura dintre energia cadru / trend și tintă -în universul Energiei Vitale & Forței Vitale- este redusă la aproape zero, rezultând o interconexiune- și o legătură unică.

Cu cât câmpul- și fluxul Energiei- și Forței Vitale este mai mare și mai puternică, cu atât mai bună și mai puternică este și legătura dintre energia trend-ului și tintă (target), și cu atât mai repede se va manifesta-, și va fi mai marcant- și mai însemnat -desigur- și rezultatul programat.

3.   Structurile radionice se transferă datorită legilor Hiper-Spațiului (matematica- și fizica Energiei Vitale & Forței Vitale), iar 'legăturile structurale' determinate permit realizarea transferului, adică “scurgerea fluxului” de Energie Vitală & Forțã Vitalã de la dispozitivul radionic direct spre țintă ('target') cu 'trend'-ul adecvat atașat- și corespunzător modulat.

4.  În spatiul Energiei Vitale & Forței Vitale și pt transferul Forței Vieții & Energiei Vitale, distanță este rezultatul diferenței structurale. (!)

radionica & energia vitala Puterea- sau forța transferului și -implicit- viteza cu care efectul dorit și rogramat are loc, depinde în mare măsură de puterea- și intensitatea câmpului Energiei Vitale și Forței Vitale care înconjoară dispozitivele radionice.
Acesta este un aspect- și un fapt important de care mulți dintre practicanți sau chiar specialiști ai radionicii nu sunt constienti. (!)

setare dispozitiv radionic: setare tipica | b_radion Operație (setare) tipică cu un dispozitiv radionic tradițional: un câmp slab - sau câteodată inexistent - de Energie Vitală care provine de obicei din mediul înconjurător sau câteodată -poate- de la operator.
Operatorul dispozitivului radionic -de obicei- nu are idee și cunoștință despre importanța Energiei Vitale și Forței Vitale privind programarea radionică.
Transferul energetic este totuși posibil câteodată datorită câmpului relativ slab de Energie Vitală care înconjoară dispozitivul radionic, și datorită faptului că dispozitivul este setat -și lăsat astfel- până rezultatele vor începe să apară, -sau până când operatorul renunță la setare și la program -eșuând astfel -din nou-.
Acest tip de operațiune este în mare măsură labilă și de neîncredere.
Pt un operator radionic mai avansat și mai experimentat, este foarte ușor ca să interfereze cu acest tip de operațiune, să o blocheze și să o coordoneze spre eșec.

O alimentare continuă cu ENERGIE VITALĂ & FORȚĂ VITALĂ ajută în mod considerabil succesul operațiunii radionice și crește considerabil rata de realizare:

setare dispozitiv radionic: setare avansata cu ajutorul Generatoarelor de Energie- și Forta Vitala | b_radorg Câmp și flux energetic puternic și continuu provenind de la Echipamentul- și Generatorul de Energie Vitală și Forta Vitală integrat în noul Dispozitivul Radionic, care cuprinde și înconjoară atât operatorul cât și dispozitivul radionic, facilitând -și garantând- totodată atât succesul setării cât și a operațiunii și programării radionice.
Desigur, chiar și un dispozitiv radionic traditional care este în imediata apropiere-, sau este alimentat-, amplificat- și propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală -datorită Generatorului de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Prana / Pranic & Generator Orgonic / Orgon) prezent, este cu mult mai performant și cu mult mai eficient.
Câmpul puternic constant și masiv de Energie Vitală & Forță Vitală, va asigura o setare mai sigură, o viteză de realizare mai mare și o periodă de timp mai scurtă de manifestare a programării, respectiv o acțiune mai rapidă- și de succes.
Operația, sau setarea radionică, este sigură și este sub control, fiind în foarte mare măsura de încredere, "ratele radionice" fiind corespunzătoare.
De exemplu, Dispozitivul nostru Radionic RAD 2400 HD este dotat cu setari separate pt Trend și pt Target, și -desigur!- cu Generator puternic și performant de Energie Vitală & Forță Vitală integrat, ce îi conferă mai multa stabilitate, mai mare precizie, direcție și potrivire.

setare radionica traditionala | b_traditional_radionics_c1bl.jpg (40581 bytes)
setare radionica avansata cu ajutorul Generatoarelor de Energie- și Forta Vitala | b_life_force_radionics_c1bl.jpg (44156 bytes)

Notă:
În absolut toate Dispozitivele noastre Radionice sunt înglobate și integrate, unul- sau mai multe Generatoare performante de Energie Vitală & Forță Vitală care (în timpul funcționării) dezvoltă- și asigură câmpul și fluxul puternic -dinamic și pulsatoriu- indispensabil a Energiei Vitale & Forței Vitale care înconjoară operatorul împreuna cu dispozitivul / dispozitivele radionice pe care le setează, câmp de Energie Vitală & Forță Vitală purtătoare, atât de necesar pt succesul și reușita programării!

Noi stim-, și acum și Dvs. știți deja, că aceea persoană care știe- și este capabilă să genereze Energie Vitală și Forță Vitală și să o direcționeze (conștient sau subconștient) către dispozitivul radionic, este mai "înzestrată" și mai "talentată" decât persoana care, pur și simplu, doar învârte butoanele de setare radionice, efectuând setările și programările aferente, încercând să stabilească 'legăturile structurale' corespunzătoare.

Tocmai  de aceea constituie un avantaj enorm- și esențial folosirea Generatoarelor de Energie Vitală & Forțã Vitalã integrate în Echipamentele de Energie Vitală & Forțã Vitalã, combinate -apoi într-un singur dispozitiv puternic și performant- Dispozitivele noastre Radionice, fiindcă, cu ajutorul lor, și cei așa-ziși "neînzestrați", pot deveni mult mai "talentați" și pot obține succese mult mai ușor.

5.  Cu o sursă de furnizare-, aprovizionare și alimentare adecvată, corespunzătoare și continuă de Energie Vitală și Forță Vitală, asigurată -ideal- de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare de Energie Vitală și Forță VitalăDispozitiv Radionic RAD 2400 HD cu Generatoare de Energie- și Forta Vitala inglobate și integrate in Echipament | rad2400hd (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare / Orgon / Orgonice) integrate, dispozitivele radionice, psionice și psihotronice, sunt cu mult superioare tuturor altor dispozitive, operațiuni și tehnici mentale, sau activități spirituale (cum ar fi tehnicile de vizualizare, tehnici de autoprogramare, de control mental, etc.), deoarece, Energia Vitală & Forța Vitală este purtătoarea energetică, ea se află la baza existenței, este suflul vieții, ea este sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditație, etc.) precum și a tuturor activitătilor psihice (procesul de gândire, conștientizare, autovindecare, tehnici de autoprogramare și -perfectionare, autocontrol- și control al minții, dezvoltarea personalității, etc.).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) cu 3 + 3 butoane de setare radionică (Trend și Target)

Setup Radionic cu 2 buc. de RAD 2400 HD legate in serie | setup radionic
Set-up Radionic, setare radionică cu două dispozitive radionice (RAD 2400HD)

Părțile componente ale Dispozitivelor noastre Radionice (ex. RAD 2400 HD)

6.   Puteți în mod ideal să asigurați această sursă- și furnizare continuă de Energie Vitală & Forțã Vitalã (Chi / Qi - Prana - Orgone / Orgon) cu un Echipament de Energie Vitală și Forta Vitală (cu Generator de Energie Vitală și Forta Vitală integrat) sau cu un sistem de Echipamente de Energie Vitală & Fortã Vitalã -legate și setate în serie-.

zodiac astrologic :: scorpionzodiac astrologic :: raczodiac astrologic :: gemeni7.   Zodiacul astrologic constituie un dispozitiv radionic natural de proporții planetare.
Putem privii chiar și Universul nostru ca fiind un dispozitiv radionic gigantic, de proporții cosmice.
"Ratele" sale sunt stabilite de pozitiile planetare; poziția planetelor la un moment dat în Sistemul nostru Solar.
Nu există nimic pe această planetă care să nu fie în legătură structurală cu acest sistem radionic gigant imens.
relativitatea timpului | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță VitalăOmniprezenta Energie Vitală & Forțã Vitalã a Sistemului Solar și al Universului nostru, este cea care furnizează- și întreține transferul structural al energiilor astrologice care sunt responsabile pentru diferitele trend-uri.
Natura acestui dispozitiv cosmic ne poate da informații chiar și despre legile timpului!

people8.  Puteți să proiectați orice grafic-, hartă- sau diagramă astrologică (astrogramă, sau de exemplu horoscopul unei persoane), să îl puneti în / pe Echipamentul de Energie Vitală & Fortã Vitalã tip Dispozitiv Radionic, psionic și psihotron, ATG 12 / ATGS 12000 (cu 12 Generatoarele exterioare -extrem de puternice și performante- de Energie Vitală & Forță Vitală integrate în dispozitiv) și să stabiliti o rată (sau cotă) radionică care să reprezinte energiile acestei hărti.
Ratele -radionice- pe care le stabiliți în acest fel, reprezintă sau o persoană anume care are acest horoscop specific, sau un tranzit -energetic-, sau chiar amândouă. Prin ea puteți trimite direct Energia Vitală și Forta Vitală benefică, pozitivă și creativă -adecvat modulată cu un Trend anume- persoanei- sau persoanelor respective.

ATG 12 / ATGS 12000 (atgs 3000) | Astro-Generator de Trend-uri sau Generator de Astro-Trend-uriRecomandăm folosirea -în acest caz- a Astro-Generatorului de Trend-uri (sau a Generatorului de Astro-Trend-uri, cum doriti Dvs. :-), ATG 12 / ATGS 12000 (vezi și pagina CATALOG).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  ATG 12 / ATGS 12000: Generatorului de Astro-Trend-uri / Astro-Generator de Trend-uri cu 12 x 3 butoane de setare radionică -separat- pentru cele 12 bucăți de Generatoare super puternice de Energie Vitală & Forțã Vitalã confecționate din Super Orgonită®

PRINCIPIUL și LEGEA de BAZĂ a MATEMATICII și a TEHNOLOGIEI HIPER-SPAȚIULUI (care cuprinde și RADIONICA și FIZICA ENERGIEI VITALE & FORȚEI VITALE) este:
" DISTANȚA ESTE O FUNCȚIE A DIFERENȚELOR STRUCTURALE ™ "  !

Inapoi la inceputul paginii... :: Dispozitivului Radionic


Structura- și partile componente ale Dispozitivului Radionic  (psionic & psihotron) acționat cu Energie Vitală & Forță Vitală, cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate și integrate RAD 2400 HD

.


Dispozitivele Radionice
(psionice & psihotronice)

acționate și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate și integrate -în general- se compun din mai multe părți componente esențiale:
Partile componente ale lui RAD 2400 HD | Partile componente ale Dispozitivului Radionic (psionic & psihotron) RAD 2400 HDDispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta VitalaTuner for Target = tuner / acordor pt setarea codului radionic a "Target-ului" (3 butoane cu scală gradată)
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Tuner for Trend = acordor pt setarea codului radionic a "Trend-ului" programat
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Chi Generator = Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală inglobate și integrate în dispozitiv
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala 2 butoane pt setarea frecvențelor hertiene pt modularea -fizică- a Energiei- și Forței Vitale
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Stick pad = suprafață de aderență -din Super Orgonite™- pt obținerea și setarea codurilor și ratelor radionice
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Well for Target Link = suprafața de iradiere -din oțel inoxidabil- pt "proba martor" al "Target-ului"
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Well for Trend Link = suprafata de iradiere pt "proba martor" al "Trend-ului"
Dispozitivele Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Massive Life Force Field = flux puternic și performant de Energie Vitală & Forță Vitală, oferit și asigurat de către Generatorul -sau Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală

.
.


Câteva considerațiuni importante despre Radionică


Radionica
se bazează pe înțelegerea faptului că modelele de energie sau vibrațiile fiecărei persoan sunt atât de unice, cum sunt și amprentele degetelor, și că fiecare parte a corpului, până la nivelul celulelor, reflectă aceste "vibrații". rad1000 :: Dispozitivele Radionice actionate și propulsate cu Energie- și Forta Vitala

Atunci când boala, rana, infecția, stresul, poluarea, malnutritia sau lipsa de igienă (etc.) determină ca aceste modele să devină dezechilibrate, intermitente sau întrerupte, atunci și energia corespunzătoare este modificată sau alterată.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  RAD 1000: Dispozitiv Radionic și Echipament de Energie Vitală și Forță Vitală împreuna cu 'legătura structurală' TC 99 cuplu disc de transfer

Acest tip sau model de energie alterată, poate fi citită din orice parte a corpului și tratată prin trimiterea de mesaje -codate- cu ajutorul unor instrumente către corp, astfel încât acesta -pornind procesul de autovindecare- se poate ajuta și vindeca singur prin restituirea curgerii de energie, prin restabilirea fluxului energetic.
Acesta este baza tratamentului cu ajutorul dispozitivelor radionice și a Energiei Vitale & Forței Vitale

Dispozitive radionice | br / wmn: radionicDupă cum știm deja, nu este necesar ca 'pacientul' să se afle în apropierea dispozitivului radionic, pentru că -dacă 'legătura structurală' corectă este efectuată, prin setarea ratelor și codurilor radionice- efectul este independent de distantă.
Pentru a obține dovada acestui fapt, și de a dobândii mai multe informații, parcurgeți Testul de transfer la distanță a Energiei Vitale & Foței Vitale...

Este important -evident- acordul, cooperarea, atitudinea pozitivă și credința -fermă- în vindecare a 'pacientului'.

Teoretic(!), cu ajutorul radionicii se poate trata orice tip de boală, dar -desigur!- urgențele și cazurile medicale grave, rănile și bolile care amenință viața, trebuie să fie tratate întotdeauna de către un medic -specialist-, fiindcă prezența lui (și din punct de vedere etic și moral) este indispensabilă.
Radionica este utilizată și pentru tratamentul și vindecarea animalelor și a plantelor. .


Energia Vitală & Forța Vitală, Radionica de putere și Programarea Neuro-Cibernetică


Oricare alte dispozitive inventate și comercializate până în acest moment, sunt inadecvate și nepotrivite pentru folosirea metodelor Neuro-Tehnologice mai avansate și mai dezvoltate, cum este și metoda PNC - Programarea Neuro-Cibernetică, sau Tehno- Managementul Tendințelor și a Dorințelor (adică; Trend Management).


Ce este
PNC (Programarea Neuro-Cibernetică) ?


Programarea Neuro-Cibernetică
este una dintre cele mai avansate metode- și forme de tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale.
Combină utilizarea și folosirea -simultană- a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală de diferite tipuri (Echipamente Mentale & PsihoTrainere și -desigur!- Dispozitivele Radionice -psionice & psihotron- de Putere), și programele -moderne- de calculator (Programe radionice de Manifestare), software-uri pe care le puteți folosi pentru a ajuta- și facilita programările de trend-uri în atingerea țelurilor și scopurilor Dvs.,pt înfăptuirea și realizarea succesului Dvs.

Programe radionice de Manifestare | Dispozitive Radionice -psionice & psihotron- de Putere | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță VitalăPNC (adică; Programarea Neuro-Cibernetică) este parte integrantă- și determinantă dintr-o nouă tehnologie de vârf, ce utilizează diferite tehnici speciale și modele archetipale, respectiv folosește în afara Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală (cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice integrate), aparate- și echipamente speciale, Dispozitive Radionice(psionice & psihotronice) actionate- și propulsate cu Forța Vitală. și Programe Radionice rulate pe calculator (laptop), cu ajutorul cărora se pot seta 'legăturile structurale' necesare, și se pot efectua setările speciale corespunzătoare pentru a putea influenáa cel mai bine și cel mai eficient și eficace; autocontrolul, autoprogramarea, autovindecarea, dezvoltarea pozitivă a personalității, controlul succesului, controlul greutații, protecție și siguranță energetică, trend management-ul / management-ul tendințelor, și -în fine- pentru a putea obține schimbări pozitive -și- permanente. (!)

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală, cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală încorporate și integrate) și prin inserarea și realizarea unei 'legături structurale' sigure și durabile cu ținta ('target'-ul) operațiunii, și cu orice eveniment- sau 'trend' dorit și programat, veți avea unealta cea mai eficientă cu care veți putea -mult mai usor și mai repede- să dobândiți succesul, să vă atingeți țelurile, să obțineti tot ceea ce v-ați propus, să schimbați -mai ușor- unele obiceiuri și atitudini indezirabile, înlocuindu-le -totodată- cu cele dorite- și cele dezirabile Dvs., să vă schimbați stilul de viață și... chiar viața însăși.

Această metodă, acest proces numim noi Programare Neuro-Cibernetică®, (sau prescurtat PNC), cu care putem crea-, planifica- și proiecta programe -mentale- care pot să aducă-, să gireze- și să garanteze succesul în orice domeniu al vieții.

Puteti opera Programarea Dvs. Neuro-Cibernetică din intimitatea căminului-, sau -practic- de oriunde (-dacă doriți- chiar și din biroul Dvs.), fiindcă Forța Vieții dezvoltată și degajată de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, cu ajutorul cuplului discului de transfer al lui TC 99, sau -și mai bine- a booster-ului / amplificatorului de Energie Vitală PBT 2400, sau a unei 'legături structurale' adecvate, se va transfera asupra Dvs. (ș numai asupra Dvs!) oriunde v-ați afla, la doar câteva metrii depărtare de aparat sau chiar pe meridianul opus al globului.PBT 2400 - BOOSTER

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Legătură structurală, booster / amplificator de Energie Vitală & Forță Vitală PBT 2400 cu disc unic de transfer

Dispozitivele Radionice acționate și propulsate cu Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală inglobate și integrate în echipament, pot fi folosite în- și pt orice activitate care necesită un câmp puternic de Energie Vitală & Forțã Vitalã, în acest fel, posibilitătile și domeniul lor de utilizare este -aproape- infinită, multitudinea de aplicații în care pot fi folosite fiind limitată doar de bogăția imaginației fiecărui utilizator.

Pentru mai multe informatii vezi și pagina "Radionica propulsată de Energia Vitală - Energia Orgonica | Radionica & 'Magia'"
(Power Radionics & Orgone Boosted Radionics -OBR- Radionics =  LifeForce Power Magick).

O tehnologie de vârf care poate să vă ajute să dobândiți- și să realizați orice vă propuneți- și doriți într-adevar în viață.

 . 


Mic dicționar radionic
englez / român:

- radionics = radionica
- power radionics = radionică de putere
- trend = situație-, scop-, eveniment dorit (și programat)
- target = tinta (persoana tinta) / elementul tinta (poate fi persoană / persoane, grupuri de persoane, ființe / grupuri de ființe, obiect / obiecte, loc / locație, sau -chiar un- eveniment)
- well = suprafata de emisie, de (i)radiere (la dispozitivele noastre sunt din otel inoxidabil) - la unele Echipamente de Energie Vitală este chiar tunul de emisie / teava de iesire -din argint-
- stick pad = suprafață de aderență (suprafața de frecare; -doar- la dispozitivele noastre(!) sunt din Super Orgonita™
RAD 2400 HD :: Dispozitive Radionice :: Energia- și Forta Vitală, Radionica și Programarea Neuro-Cibernetică - (radionics) settings = setări (radionice)
- tuner = acordor (radionic)
- frequency = frecvențe (vezi și explicația despre "frecvențele radionice")
- rates = rata/rate -acord- (radionice)
- structural link(s) = legătură structurală / legături structurale

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD :: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Radionic (psionic & psihotron) de Putere cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală integrate :: Energia- și Forța Vitală, Radionica și Programarea Neuro-Cibernetică .

warningAtenție !
Foarte mulți, dintre cei ce ne-au contactat, ne-au rugat ca -și noi- să semnalizăm și să atragem atenția, că -mai nou- au apărut și la noi în țară- niște falsuri -nu chiar ieftine, dar total- nefuncționale, neavând nimic comun cu dispozitivele radionice și generatoarele orgonice (generatoare chi & prana & orgon, sau Generatoare de Energie Vitală & Forţă Vitală), doar prin titulatura înșelătoare date de anumite "persoane" -sau, mai bine, haideți să le spunem pe nume: "hoți"- care -printre altele- au încercat ca să fure -și să-și însușească- tehnologia inventată de D-l Welz.
Fiind destul de pr... hmmm... 'limitați în cunoaștere', evident, au eșuat.
Totuși-, Caveat Emptor; adică; „cumpăratorul să fie atent / vigilent“, și să decidă în consecință de cauză!


Sursă și bibliografie
:
Karl Hans Welz: 'Power Radionics Technology', 'Life Energy & Life Force and Radionics', 'Power Radionics & NCP (Neuro-Cybernetics Programming)', 'Orgone Boosted Radionics'.
© Traducere, adaptare și editare: ing. Sandor -ALeX- Dezsi. 1998 - 2001, 2005 - 2015 - 2021. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .  


Dispozitive Radionice (psionice & psihotronice) de Putere

alimentate și acționate cu Energie Vitală & Forţă Vitală

::  Technologia Abstracției Permanente  | Manifestare conștientă
::   P N C | Programare Neuro-Cibernetică   ::


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer 
Echipamente și dispozitive recomandate -printre altele- pt generare de Trend-uri, programe mentale și manifestare conștientă, cât și pentru PNC (Programare Neuro-Cibernetică)

RADIONICA și Dispozitivele Radionice | Dispozitive Radionice, Psionice și Psihotronice & Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala

Dispozitive Radionice actionate cu Energie- și Forta Vitala Suport și consultanță on-line
Pt a comanda, vezi pagina Catalog / Lista de preț »»
.
.

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

  .  

  Accesorii ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

 
 
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau TC 99
Accesoriu Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer TrC 99
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau RAOPTC
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer raoptc
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBT 2400
PBT 2400 | Accesoriu pt Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer | PBT 2000 - BOOSTER
Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau PBTBH
pbtbh

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Alimentator / adaptor tensiune- și curent continuu

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer Alimentator / adaptor de curent continuu 9V cc și 1000mA

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Simboluri și filtre -magice-

Filter -symbols- packs :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau CD-uri cu frecvente specifice speciale

CD-uri cu frecvente specifice speciale | Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer freq cd

Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer hellblau Programe Radionice de Manifestare

Program Radionic de Manifestare | Echipament generator de Energie- și Forta Vitala Universala (Chi, Ki, Prana, Od, Orgon) tip AquaOptimizer manifestation
  .  
.

 
Accesorii
speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
(Forța Vieții -- chi / qi, prana, od, fluid magnetic, orgon / orgone, bio-energie)

Chi Card -uri personale / personalizate

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala

Chi Card-uri active și valide pt diferite perioade de timp.
Sursa cea mai sigură, și cea mai ieftina de alimentare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă.

Încercați- și testați-il și Dvs., acum, gratis... !  »» 

.

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Cunoașterea și înțelepciunea trebuie să meargă mână în mână. Prin urmare, adeptul se va strădui să obțină cunoștințe și înțelepciune, pentru că niciunul dintre cele două nu trebuie să rămână în urmă în dezvoltare."
Franz Bardon

  .  


Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice -Psionice și Psihotronice- de Putere, alimentate- și acționate cu Energie Vitală & Forţă Vitală Universală :: Radionica: Technologia Abstractiei Permanente
Echipamente pt generare de Trend-uri și Manifestare / Creare conștientă-  | Materializarea gândurilor


:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: PFC 2000  |  PFC 2400 ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 12000 ::


. .
RAD 2000 :: Dispozitiv Manifestare Radionic de Putere actionat cu Energie Vitală și Forta Vitala
Preț: 999,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !

.
RAD 2400 HD :: Dispozitiv Manifestare Radionic de Putere acționat cu Energie Vitală și Forta Vitala
Preț: 1 999,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !

.

.
.

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

.
PFC 2000 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala tip Echipament Mental & PsichoTrainer și Dispozitiv Radionică de Putere
Preț: 1 199,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit!

.
PFC 2400 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala tip Echipament Mental & PsichoTrainer și Dispozitiv Radionică de Putere
Preț:   1 599,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !
  Discount considerabil !

.

.
.

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

.


T
ehnologia Forței Vitale:
Echipamente de Energie Vitală & Forţă Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Dispozitive Radionice (Psionice & psihotronice) :: Generatoare de Trend-uri & Generatoare de Astro-Trend -uri
Technologia Abstractiei Permanente | Echipamente pt generare de Trend-uri & Astro-Trend -uri | Manifestare -creare conștientă-  | Materializarea gândurilor

Recomandate -mai ales- acelora care au deja experiență în utilizarea Dispozitivelor Radionice (Psionice și Psihotronice), și în mânuirea / manipularea Energiei Vitale & Forței Vitale !

:: RAD 5 / ATG 5  |   ATG 12 / ATGS 1200 ::


.
rad5 / atg 5 :: Power Chi & Orgone Boosted RadionicsSuper Manifestation Device
Preț: 3 795,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !

 
ATG 12 / ATGS 12000 Astro-Trend Generator *Generator de Astro Trend-uri) | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală
Preț: 13 335,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !

.

.

Programe Radionice de Manifestare RI 2400 CD /  Program Radionic de Manifestare
Noi pe acesta v-il recomandăm !
Program Radionic de Manifestare Program Radionic de Manifestare
Preț: 199,00 €   169,00 €
sau, echivalentul în RON
Discount considerabil !
Cu noul pachet de Filtre- și Simboluri -magice- "Alfabetul Dorințelor" inclus! 

.
Manifestation Ultimate Pro Radionic Program
Cu diferite pachete-, incluzând sute de 'filtre-, simboluri și grimoir-uri -magice-'.
Suport tehnic inclus în preț!
Preț: 399.00 €  369,00 €

.

.


  Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    

Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Comenzi   »»     Email


* * * * * * *  »» Radionica | Dispozitive Radionice | Programare de Trend-uri ~

:: Titlul paginii: Radionica | Dispozitive Radionice | Programare de Trend-uri ~ ::

:: radionica.ro/Radionica---Dispozitive-Radionice---Programare-de-Trend-uri-- ::

 « Pagina anterioară ^ Începutul paginii ^

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | Template: ge-webdesign.de

RADIONICA & Dispozitive RADIONICE de Putere  |  radionica.ro
Asigurați energie(vitală!) și forță(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa!
Energie, Forță și Vitalitate pt protecție, siguranță energetică și succes!
Energie-, Putere si Vitalitate pt protectia- și pt succesul Dvs.! | ENERGIA VITALA: Forta și Puterea Universului, acum, la indemana Dvs.! RADIONIA & Dispozitivele Radionice cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate: echipamente speciale pt manifestare.
[ radionica.ro / Radionica | Dispozitive Radionice | Programare de Trend-uri ~  { Contact :: Email :: Hartă site # 85336 - 3.235.236.13 :: (162.213.253.100) :: radionica.ro/Radionica---Dispozitive-Radionice---Programare-de-Trend-uri-- | minimal_2cols960R-ro | RADIONICA | Radionica .ro | www.radionica.ro {ŁCMSimple content--Ł | IMG:(abs):le-lf--c/uf/img | pgs-r:(abs):e-v--r/uf/pgs-r} :: radionica.ro / Radionica | Dispozitive Radionice | Programare de Trend-uri ~ ]
RADIONICA și Dispozitivele Radionice de Putere => Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală activate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate: atunci, când succesul este de partea Dvs.!
  .    
Up...